- R. H. Taylor
- Yazar Bilinmiyor
- Jessie Juliet Knox
-
Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.
Edward Lambert -
Valmond Pontiac'a Geldiğinde: Kayıp Bir Napolyon'un Hikayesi. Cilt 3.
Gilbert Parker -
-
Valmond Pontiac'a Geldiğinde: Kayıp Bir Napolyon'un Hikayesi. Cilt 1.
Gilbert Parker -
Valmond Pontiac'a Geldiğinde: Kayıp Bir Napolyon'un Hikayesi. Cilt 2.
Gilbert Parker