1. Party Sweets
    Ücretsiz Oku %17
    Mary Blake
  2. Der Pfefferkuchenbäcker und Lebküchler
    Ücretsiz Oku %17
  3. The Art of Home Candy Making, with Illustrations
    Ücretsiz Oku %17
  4. A Little Candy Book for a Little Girl
    Ücretsiz Oku %17
  5. Homemade candy—sweet and dandy
    Ücretsiz Oku %17
  6. Frye'nin Pratik Şeker Yapımcısı: İnce "El Yapımı" Şekerlerin Yapımı İçin Pratik Tarifler

    George V. Frye

    Ücretsiz Oku %44
  7. Yeni Baştan Şekerleme Yapımı: Sebzelerle Tatlılar

    Mary Elizabeth Hall

    Ücretsiz Oku %44
  8. Bayan Mary Eales'ın reçeteleri. (1733)

    Mary Eales

    Ücretsiz Oku %44
  9. Şeker İşçisinin Rehberi: Şeker Kaynatma İçin Seçme Tarifler Koleksiyonu

    Fletcher Manufacturing Company

    Ücretsiz Oku %44
  10. Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.

    Edward Lambert

    Ücretsiz Oku %44
  11. Gıda Sahtekarlıkları ve Mutfak Zehirleri Üzerine Bir İnceleme

    Friedrich Christian Accum

    Ücretsiz Oku %44
  12. Chocolate and Cocoa Recipes and Home Made Candy Recipes
    Ücretsiz Oku %17

Kitap Kervanı