- Mary Blake
- F. H. Stegmann
- Home Candy Makers
- Mrs. Amy Harlow Waterman
- Yazar Bilinmiyor
-
Frye'nin Pratik Şeker Yapımcısı: İnce "El Yapımı" Şekerlerin Yapımı İçin Pratik Tarifler
George V. Frye - Mary Elizabeth Hall
- Mary Eales
-
Şeker İşçisinin Rehberi: Şeker Kaynatma İçin Seçme Tarifler Koleksiyonu
Fletcher Manufacturing CompanyFletcher Manufacturing Company -
Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.
Edward Lambert -
Gıda Sahtekarlıkları ve Mutfak Zehirleri Üzerine Bir İnceleme
Friedrich Christian AccumFriedrich Christian Accum - Janet McKenzie Hill