The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.

The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.

W. M.

The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.

50,00 TL 28,00 TL %44 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 781521116166
Yazar: W. M.

Orjinal Adı : The Compleat Cook
Expertly Prescribing the Most Ready Wayes, Whether Italian,
Spanish or French, for Dressing of Flesh and Fish, Ordering
Of Sauces or Making of Pastry

Türkçe Adı : The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.

Konusu ( İngilizce ) : Cooking -- Early works to 1800

Konusu ( Türkçe ) : 1800 yılına kadar Yemek Pişirme konusu

Yazarı : W. M.
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : The Compleat Cook
Expertly Prescribing the Most Ready Wayes, Whether Italian,
Spanish or French, for Dressing of Flesh and Fish, Ordering
Of Sauces or Making of Pastry

Türkçe Adı : The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.

Konusu ( İngilizce ) : Cooking -- Early works to 1800

Konusu ( Türkçe ) : 1800 yılına kadar Yemek Pişirme konusu

Yazarı : W. M.


1800 yılına kadar Yemek Pişirme konusu Cooking Early works to 1800
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

Kitap Kervanı