
The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.
W. M.
The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : The Compleat Cook Expertly Prescribing the Most Ready Wayes, Whether Italian, Spanish or French, for Dressing of Flesh and Fish, Ordering Of Sauces or Making of Pastry
Türkçe Adı : The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.
Konusu ( İngilizce ) : Cooking -- Early works to 1800
Konusu ( Türkçe ) : 1800 yılına kadar Yemek Pişirme konusu
Yazarı : W. M.Kitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : The Compleat Cook Expertly Prescribing the Most Ready Wayes, Whether Italian, Spanish or French, for Dressing of Flesh and Fish, Ordering Of Sauces or Making of Pastry
Türkçe Adı : The Compleat Cook: Et Balık Giyiminde En Hazır Yolları Uzmanca Belirleme, Soslar Siparişi ya da Hamur işi Yapımı İçin İtalyan, İspanyol ya da Fransız Yolları.
Konusu ( İngilizce ) : Cooking -- Early works to 1800
Konusu ( Türkçe ) : 1800 yılına kadar Yemek Pişirme konusu
Yazarı : W. M.1800 yılına kadar Yemek Pişirme konusu Cooking Early works to 1800
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.