- Ana Sayfa
- Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.

Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : El aceite de olivas Su extracción, clarificación, depuración, conservación y envases para su exportación, decoloración y medios propuestos para quitarle la rancidez
Türkçe Adı : Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
Konusu ( İngilizce ) : Olive oil
Konusu ( Türkçe ) : Zeytinyağı
Yazarı : Alejandro BizzarriKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : El aceite de olivas Su extracción, clarificación, depuración, conservación y envases para su exportación, decoloración y medios propuestos para quitarle la rancidez
Türkçe Adı : Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
Konusu ( İngilizce ) : Olive oil
Konusu ( Türkçe ) : Zeytinyağı
Yazarı : Alejandro BizzarriZeytinyağı Olive oil
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
- A. P. Herbert
- Yazar Bilinmiyor
- David Franklin Powell
- Carolyn Wells
-
-
Modern Jeolojinin Romantizmi Dünyanın nasıl yapıldığını basit ama kesin bir dille açıklarken, tarih öncesi hayat hakkında bazı bilgiler içeren.
Edwin Sharpe Grew - Anna Bartlett Warner
- A. I. Kuprin
-
- Alexandre Dumas
-
- Roy J. Snell
- Margaret Vandercook
- Roy Bridges
- George Ade
-
-
- Mary E. Hanshew
-
- Charles A. Stearns
- Rui de Pina
- Alexandre Herculano
- Henry Hasse
- H. A. Guerber
- José Martiniano de Alencar