- Ana Sayfa
- Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : El aceite de olivas Su extracción, clarificación, depuración, conservación y envases para su exportación, decoloración y medios propuestos para quitarle la rancidez
Türkçe Adı : Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
Konusu ( İngilizce ) : Olive oil
Konusu ( Türkçe ) : Zeytinyağı
Yazarı : Alejandro BizzarriKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : El aceite de olivas Su extracción, clarificación, depuración, conservación y envases para su exportación, decoloración y medios propuestos para quitarle la rancidez
Türkçe Adı : Zeytinyağı: Üretim, Arıtma, Saklama ve İhracat İçin Ambalajlama, Ağartma ve Kötü Kokusunu Gidermek İçin Önerilen Yöntemler.
Konusu ( İngilizce ) : Olive oil
Konusu ( Türkçe ) : Zeytinyağı
Yazarı : Alejandro BizzarriZeytinyağı Olive oil
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
- J. T. Trowbridge
- M. E. Braddon
- L. P. Jacks
- William Dean Howells
- Maurice Maeterlinck
- M. F. Mansfield
- Angela Langer
- L. P. Wyman
- E. V. Lucas
- John Neal
- C. Shook
- Kenneth Latour
- Martin Ross
-
-
- Wilhelm Hauff
- Hjalmar Öhrvall
- L. Mylius Erichsen
- Laurence Oliphant
- Stanley R. Matthews
- Anonymous






























