
Çikolatanın Doğal Tarihi: Kakao Ağacı, Büyümesi ve Kültürü Hakkında Distinct ve Özel Bir Hesap, ve Meyvesinin Mükemmel Özellikleri ve Tıbbi Faydalarını Hazırlama
D. Quélus
Çikolatanın Doğal Tarihi: Kakao Ağacı, Büyümesi ve Kültürü Hakkında Distinct ve Özel Bir Hesap, ve Meyvesinin Mükemmel Özellikleri ve Tıbbi Faydalarını Hazırlama
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : The Natural History of Chocolate Being a Distinct and Particular Account of the Cocoa-Tree, its Growth and Culture, and the Preparation, Excellent Properties, and Medicinal Vertues of its Fruit
Türkçe Adı : Çikolatanın Doğal Tarihi: Kakao Ağacı, Büyümesi ve Kültürü Hakkında Distinct ve Özel Bir Hesap, ve Meyvesinin Mükemmel Özellikleri ve Tıbbi Faydalarını Hazırlama
Konusu ( İngilizce ) : Chocolate -- Early works to 1800
Konusu ( Türkçe ) : Çikolata -- 1800e kadar erken dönem eserler
Yazarı : D. QuélusKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : The Natural History of Chocolate Being a Distinct and Particular Account of the Cocoa-Tree, its Growth and Culture, and the Preparation, Excellent Properties, and Medicinal Vertues of its Fruit
Türkçe Adı : Çikolatanın Doğal Tarihi: Kakao Ağacı, Büyümesi ve Kültürü Hakkında Distinct ve Özel Bir Hesap, ve Meyvesinin Mükemmel Özellikleri ve Tıbbi Faydalarını Hazırlama
Konusu ( İngilizce ) : Chocolate -- Early works to 1800
Konusu ( Türkçe ) : Çikolata -- 1800e kadar erken dönem eserler
Yazarı : D. QuélusÇikolata 1800e kadar erken dönem eserler Chocolate Early works to 1800
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.